You are here: Home / Услуги / Миглопластика Eyelashextension

Миглопластика Eyelashextension

Пловдив 087 780 8802

Миглопластика Eyelashextension

Мили дами, вече имате невероятната възможност да изглеждате неповторимо с минимални усилия.

Чрез метода на поставяне на мигли косъм по косъм, вече може да загърбите спиралите и дългия монотонен макияж сутрин. Просто се събуждате красиви и готови за нови приключения всеки ден. Този метод е изключително щадящ и надежден. По никакъв начин не уврежда вашите собствени мигли , тъй като лепилата и материалите са високо противоалергенни и същевременно изглежда толкова естествено. Омагьосайте с чара си всеки ден без капка усилие от ваша страна всичко което трябва да направите е да вдигнете телефона сега и да запазите час и да се оставите на нашите професионални грижи.

Самата процедура трае не повече от час и половина като е изключително приятна и дори отпочиваща. Спестете време от ежедневното гримиране и го споделете с близките си или му се насладете като се отдадете за на любимите си занимания за който никога не ви оставаше време.

Материалите, които се използват за постигането на очарователен поглед за дълго са качествени и издръжливи за да сте сигурни че ефекта ще е достатъчно продължителен от 4 до 6 седмици според грижите който полагате за новите си копринени мигли и ръзстежа на вашите собствени. Нашите доволни клиентки вече направиха своя категоричен избор не губете време и пари в безсмислени процедури и скъпа козметика, запазете си час веднага и заблестете като дива от телевизионния екран за скромната сума от 60 лв. Просто така вече е лесно и достъпно.

Мили дами, вече имате невероятната възможност да изглеждате неповторимо с минимални усилия.

About brainstorm2011

Comments are closed.

Scroll To Top