You are here: Home / Заведения / Механа Слънчевата къща

Механа Слънчевата къща

Разлог, ул.Голак 100  0889 046 644 / 0888 494 459

Механа Слънчевата къща

Механа Слънчевата къща в гр.Разлог, предлага разнообразие от умело подбрани салати,ястия и десерти, както и богат избор от напитки за всеки вкус. Дискретното приятелско обслужване, усещането за уют и възможността за развлечение, ще превърнат престоя Ви при нас в запомнящо се преживяване.

Когато искате да сте с любимите хора, верните приятели и семейството-изберете механа Слънчевата къща! Ако сте любители на традиционната българска кухня е хубаво да знаете, че при нас времето спира и потапя душата Ви в море от хармония! Прохладният въздух и красивият изглед към планините в градината допринасят за доброто настроение.

Заведението разполага от 80 до 120 места и с 70 места в лятна градина.

Освен отлична кухня, приятна битова атмосфера и ниски цени механата предлага на своите клиенти стаи за гости. Те са уютно обзаведени и разполагат със всичко необходимо, за една пълноценна почивка. Панорамната гледка към Рила и Пирин допринасят за спокойствието Ви.

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Механа Слънчевата къща в гр.Разлог, предлага разнообразие от умело подбрани салати,ястия и десерти, както и богат избор от напитки за всеки вкус.

Comments are closed.

Scroll To Top