You are here: Home / Мебели / Мебелна фирма Декорато ЕООД

Мебелна фирма Декорато ЕООД

Дупница, ул. Яворов 26 0898 628 566; 0884 662 441

Мебелна фирма Декорато ЕООД

Мебелна фирма ДЕКОРАТО ЕООД е комплексен производител на мебели за дома, офиса, хотела и търговски обекти.

За времето от създаването, си фирмата се е утвърдила като лоялен и надежден партньор на всички свои настоящи и бъдещи клиенти, като има направени уникални продукти.

Фирмата е специализирана в производството на корпусна мебел от ламинирани плочи от дървесни частици, натурални и фурнировани МDF в богата цветова гама. Мебелите се изработват по индивидуални проекти или са стандартно изпълнение.

Поръчките се изпълняват в кратки срокове и с високо качество на изработка. В производството се влагат материали на водещи европейски производители. За получаването на уникални и съвременни мебели с модерен дизайн се ползват също алуминиеви профили, облицовъчни фолиа и стъкла.

Ние се стремим да отговорим на динамично променящата се среда, като бъдем близо до нашите клиенти,като използваме иновативните технологии и материали в нашето производство, с помощта на които да създаваме продукти отговарящи на всички европейски норми и стандарти.

Ако търсите нестандартни мебели и обзавеждане за вашият дом, хотел или офис, оставете го в ръцете на нашите професионалисти от мебелна фирма ДЕКОРАТО ЕООД.

Мебелна фирма ДЕКОРАТО ЕООД е комплексен производител на мебели за дома, офиса, хотела и търговски обекти.

Comments are closed.

Scroll To Top