You are here: Home / Мебели / Мебели Краси ЕООД

Мебели Краси ЕООД

Furniture_banner_2

София,бул. Стефан Тошев № 9  0896 783 101

Мебели Краси ЕООД

Мебели Краси ЕООД се отличава с висок професионализъм, новаторство, уважение към клиента, качество на предлаганите продукти, разумни цени. Ние изпълняваме и нестандартни поръчки за кухни и корпусна мебел по проект на клиента. Можете да се доверите на нашата надежност, стабилност и индивидуален подход към всеки клиент. Фирмата предлага обзавеждане за хотели, офиси, административни сгради и др.

Наш проект и изработка е и една от залите на SIN CITY. Компанията се занимава и с реставрация и претапициране на мека мебел. В желанието си да правим всеки наш клиент щастлив, ние се развиваме постоянно, създаваме нови модели по собствен дизайн като се стремим към максимално удобство и уют. Заедно можем да създадем Вашият спокоен и приветлив дом. За търговци фирмата предлага отлични условия за взаимно сътрудничество. Ще се радваме във Ваше лице да намерим нашите нови партньори!

Мебели Краси ЕООД се отличава с висок професионализъм, новаторство, уважение към клиента, качество на предлаганите продукти, разумни цени.

Comments are closed.

Scroll To Top