You are here: Home / Магазини / Матраци Хегра

Матраци Хегра

    Ямбол, ул. Ямболен 12  046 662 637 / 046 662 638

Матраци Хегра

Фирмата ни е специализирана в производството на матраци, легла и спални за бита и хотелско обзавеждане. Изделията ни съчетават перфектно качество и максимален комфорт. Материалите, вложени в изработката им, са екологично чисти и с доказани противоалергични свойства.

Съобразили сме модните тенденции със съвременните изисквания за ортопедичност и функционалност, така че безупречният външен вид да е в унисон с основното предназначение на матрака – здравословен и спокоен сън. Благодарим ви за проявения интерес към нашата работа!
Хегра Д ООД е наследник на богатите традиции в мебелното производство на Мебел Ком- Ямбол.

Производството на матраци се базира на модерна поточна линия на швейцарската фирма Шпул. Освен традиционните за българския пазар тип Бонел ние предлагаме и матраци от типа Pocketed Springs, стоманени цилиндрични пружини, индивидуално обезшумени чрез зашиване в текстилен калъф.

Тази съвременна пружинна система гарантира още по-голям комфорт, а също така и несравним анатомичен ефект. Хегра Д изработва легла и спални не само за бита, но и за хотелско обзавеждане. Специално за нуждите на хотелиерството е създаден типът Матрак върху матрак, характерен със своя комфорт и красив външен вид.

В предприятието е създадена система за контрол на качествата на произвежданите продукти, а в търговската мрежа логистиката спомага вие да получите най-доброто изделие в най-кратък срок.

Фирмата ни е специализирана в производството на матраци, легла и спални за бита и хотелско обзавеждане. Изделията ни съчетават перфектно качество и максимален комфорт.

Comments are closed.

Scroll To Top