You are here: Home / Услуги / Масажист-терапевт Генадий Генчев

Масажист-терапевт Генадий Генчев

     Пловдив, ул. Г. Д. Николаев 50  0899 813 333

Масажист-терапевт Генадий Генчев

Масажист Генадий Генчев е професионалист с дългогодишен опит, с практика в страната и чужбина. Завършил УЦ по Класически масаж Омега. Завършил Юмейхо терапия – втора степен в Букурещ, Румъния. С диплома от Международния Институт по Превантивна Медицина – Токио, Япония.

Работи в уютна обстановка, в Салон за красота Дива, ухаеща на етерични масла от лампа за ароматерапия.

Някога една от ханъмите на пашата си счупила крака. Боляло я, но турчинът не давал на никого да я пипне за да не я мърси с ръцете си. Гаснела туркинята, а неговата душа стенела с ужасните мъки на жената. Заповядал да намерят лекар, който да я изцери, но без да я докосва. Дълго дирили. Идвали и си отивали хора от къдели не, но да наместят крака на ханъмата не могли. Най-сетне до ушите на пашата достигнала мълвата за прочут чакръкчия. Повикали го в, а турчинът недоверчиво го попитал:” Можеш ли да наместиш крака, дето е счупен, ала никак да не го пипаш.”Майсторът се замислил, но отговорил:” Мога, ага. Ала ти на коня си четири дена ни вода ще даваш, ни храна, а на петия ще доведеш ханъмата си при мене заедно с коня.” Така и сторили.

Масажист Генадий Генчев е професионалист с дългогодишен опит, с практика в страната и чужбина. Завършил УЦ по Класически масаж Омега.

Comments are closed.

Scroll To Top