You are here: Home / Суровини / Мармика ЕООД

Мармика ЕООД

Велинград, ул. „Любен Каравелов 14 0359 5 85 79 / 0887 43 11 06

Мармика ЕООД

Ползвайки дългогодишния опит на водещи фирми в областта на отоплението в България бе създадена фирма Мармика” ЕООД.

Основната цел на мениджърският екип е подпомагане на маркетинговата политика и пазара на Нордика Екстрафлейм – Италия в областта на отоплителните системи на пелети с марката Екстрафлейм на българският пазар, чрез водене на преговори с инвестиционни компании и корпоративни клиенти за сключване на договори за доставка и монтаж. Фирмата е в процес на преговори със строителни фирми, проектантски бюра, местни и чужди инвестиционни компании за включване на фирмата, като основен партньор в частта отопление на административни сгради и обекти от национално значение. Дейността на фирмата се състои от доставка, монтаж, демонтаж и настройка чрез изградена мрежа от фирми – подизпълнители с доказан опит и конкурентоспособност.

Екстрафлейм е 10 години поред най-продаваната отоплителна система в света, поради което за мениджърският екип на фирмата ще бъде чест и голяма отговорност да бъде партньор на Екстрафлейм в България.

Иновативност, сигурност, грижа за клиента и модерен дизайн са онова, което Мармика” ЕООД предлага. Фирмата си поставя задача да предложи на своите клиенти най-новите технологии в областа на отоплителните техники на пелети. Обемът на нашите услуги се простира в оказване на помощ за подготовката на техническото задание на проекта, проектиране и извършване на монтаж, шев монтаж и сервизно обслужване. Производствената линия на Екстрафлейм е оборудвана със съвременни и модерни машини с цифрово програмно управление, позволяващи прилагане на високи технологии при проектирането на отоплителните системи.

Основните приоритети на фирмата са: доставка и монтаж на всички системи с марката Екстрафлейм, гарантирано качество на услугите и програмата „Енергийна ефективност” плюс конкурентни цени.

Ползвайки дългогодишния опит на водещи фирми в областта на отоплението в България бе създадена фирма “Мармика” ЕООД.

Comments are closed.

Scroll To Top