You are here: Home / Строителство / Марвал Инвест ООД

Марвал Инвест ООД

Свиленград, ул. Христо Ботев 12 0877 251 520 / 0877 222 202

 

МАРВАЛ ИНВЕСТ ООД

МАРВАЛ ИНВЕСТ ООД се занимава със строителство и продажба на апартаменти. За новостроящата се в момента двукорпусна луксозна сграда в Свиленград  е избрано място с отлична локация – до околовръстното шосе, в близост до болницата и бъдещия хипермаркет и автогара, с бърз и лесен достъп до училища и детски градини, ресторанти.

Жилищният комплекс с площ от 2 декара, разполага с апартаменти от 42 до 145 кв. м. Предвидени са ефектно озеленяване, безплатни места за паркиране на автомобили с изградено видео наблюдение, детска площадка и кът за отдих. За максималното удобство на обитателите на 4 етажната сграда е предвиден асансьор.

Изпълнителите на обекта от пловдивската „Металик – Иван Михайлов” гарантират, че както винаги няма да направят компромис с качеството на своята работа.

Близостта на комплекса до новостроящите се няколко казина, прави апартаментите повече от подходящи, както за живеене, така и за отдаване под наем.

Етапите в строежа може да следите на страницата на инвеститора във фейсбук „МАРВАЛ ИНВЕСТ ООД”.

МАРВАЛ ИНВЕСТ ООД се занимава със строителство и продажба на апартаменти. За новостроящата се в момента двукорпусна луксозна сграда в Свиленград

Comments are closed.

Scroll To Top