You are here: Home / Мода / Макс Файт Пръдакшън ЕООД

Макс Файт Пръдакшън ЕООД

Бургас, бул.Демокрация 162  0892 98 34 34 / 0988 87 54 63

Макс Файт Пръдакшън ЕООД

Maxfightsportswear е част от групата на Maxfight promotion.

Марката дрехи Maxfightsportswear поставя началото си през 2009 като създава колекция от фен артикули насочени към почитателите на ММА. Постепено разнообразието от модели се увеличава и се допълва от лайфстайл артикули, спортни екипи, аксесоари и оборудване.

Maxfightsportswear облича и вдъхновява освен ММА бойци и създатели от други бойни спортове-борба, самбо, бокс, муай тай и др. Работи се по създаването на специални лимитирани серии и Signature серия за най-добрите и популярни бойци.

В момента марката Maxfight е предпочитана, както от спортистите, така и от голям брой млади хора с активен начин на живот. Целта на компанията е да увеличава броя на почитателите си,като продължава да обогатява колекциите си и да подкрепя настоящи и бъдещи ММА звезди.

Стилът създава усещане за комфорт и свобода, индивидуализъм и самочуствие.

Артикулите са представени в най-големи вериги спортни магазини и в он-лайн магазина на maxfightsportswear. Ние търсим постоянно да увеличаваме своите дистрибутори във всички държави от Европа и извън нея. Дистрибутори могат да бъдат не само магазини, но и същите тези динамични и предприемчиви хора, които са почитатели на дрехите Maxfight.

Марката дрехи Maxfightsportswear поставя началото си през 2009 като създава колекция от фен артикули насочени към почитателите на ММА.

Comments are closed.

Scroll To Top