You are here: Home / Услуги / МАКС ТИ ЕЛ ЕС ООД

МАКС ТИ ЕЛ ЕС ООД

София, ул. Д-р Стоян Чомаков 4А 0882 47 62 63 / 0897 55 88 70

МАКС ТИ ЕЛ ЕС ООД

Добре дошли на сайта на фирма МАКС ТИ ЕЛ ЕС ООД – надеждният партньор в областта на товарните превози и разноса на стоки. Ние сме транспортна фирма с екип от професионалисти, който си е поставил за цел да ви предостави най-удобния превоз на товари. Организацията за транспорт на товари, чийто предмет на дейност е експресния товарен транспорт с бусове и камиони на територията на София, България и Европейския Съюз, разноса на стоки и материали, както и цялостното или частично преместване на домове и офиси от и до всяка точка в ЕС.

Клиентите и партньорите могат да разчитат и на нашите товаро – разтоварни хамалски услуги, и опаковане на мебели, които придават завършеност на цялостния процес по преместването и са допълнителна гаранция за качественото комплексно обслужване. Нашите бързи решения в областта на транспортните услуги, доведоха до значителния брой лоялни клиенти, на които сме полезни с коректност и професионализъм, гарантиращи добре свършена работа.

В стремежа си да се отзовем на вашите нужди възможно най-бързо и качествено, екипът на МАКС ТИ ЕЛ ЕС продължава да изгражда име на адекватен партньор на фирми и физически лица в областта на бързите товаро–транспортни, хамалски услуги, разносна дейност. Собственият автопарк, денонощно предлаганите услуги и качеството във всяка част на дейността ни са факторите, които ни амбицират да търсим вашето доверие

Причините да ни изберете са:

  • Конкурентни цени
  • Любезно обслужване
  • Нови автомобили, които да отговорят възможно най-добре на нуждите ви.
  • Просто ценообразуване без скрити разходи.
  • Големи отстъпки за клиенти на фирмата.
  • Възможности за индивидуално ценообразуване при редовни превози.
  • Допълнителни услуги, за да направят вашето пренасяне удобно и лесно.

Ние сме транспортна фирма с екип от професионалисти, който си е поставил за цел да ви предостави най-удобния превоз на товари.

Comments are closed.

Scroll To Top