You are here: Home / Заведения / Макалали Бар

Макалали Бар

Варна, Централната Пешеходна Алея 0882 828 220

Макалали Бар

Ако искате да видите или да бъдете видян, Макалали Бар е мястото,което трябва да посетите. Новият Макалали Бар е разположен на Централната пешеходна алея в Морската Градина, където летните купони не стихват нито за ден.

Той е хаус клуб в африкански стил предразполагащ за пълен релакс в топлите дни, а нощите там са горещи и оживени а през уикендите там гостуват както нашите топ dj-и, така и някой изявен international dj.

Утолете жаждата с чудесните коктейли и се насладете на подбраната музика. В разгара на сезона барът е притегателно място за младите хора на Варна и добра локация за истинско парти.

Макалали Бар е едно от най-добрите места за дневен чил или среднощно парти в морската ни столица. Готви се да осъмнеш там и разчитай на барманите да бъдат оригинални при коктейлите.

Ако искате да видите или да бъдете видян, Макалали Бар е мястото,което трябва да посетите.Новият Макалали Бар е разположен на Централната пешеходна алея в Морската Градина, където летните купони не стихват нито за ден.

Comments are closed.

Scroll To Top