You are here: Home / Магазини / Магазин Trec Nutrition

Магазин Trec Nutrition

Русе, ул. Възраждане ДАВ 3 0883 325 251

Хранителни добавки – Trec Nutrition

Има вече мащабни световни тенденции ориентирани към мислене за здравето, фитнеса и издържливостта. За достигане на по-висока производителност, перфектна форма и тонус на тялото не е достатъчно вече само да се тренира усилено, има нужда и от специални и добре разработени диети. Въпреки, че основните хранителни вещества като въглехидрати, протеини и мазнини са много подробно проучени то новата им роля в процеса на формиране на мускулната маса, доставянето на енергия и по-бързото възстановяване на тялото все още е обект на усилени научни изследвания. Търсенето и набавянето на хранителни вещества, както при професионалните спортисти така и при фитнес ентусиастите е значително по-високо и не може да се постигне само с ежедневните диети.

Факт е, че точните и най-подходящи хранителни добавки спомагат за по-лесно изпълнение на тренировъчната програма. Достигането на поставените цели става по-лесно, по-бързо и безопасно. Компанията TREC NUTRITION в сътрудничество с технолози в хранителната индустрия, лекари и изтъкнати спортисти създава висококачествени продукти на най-високо международно ниво покриващи нуждите на тези, които искат да станат професионалисти. Това включва продукти подпомагащи формирането и запазване на мускулната маса, енергетици, добавки помагащи за намаляване на мастната тъкан и в подкрепа на опорно-двигателната система, както и за повишаване на защитните сили на организма. Ако имате желанието да набавяте за тялото си най-добрите хранителни добавки, доверете ни се.

Има вече мащабни световни тенденции ориентирани към мислене за здравето, фитнеса и издържливостта. За достигане на по-висока производителност

Comments are closed.

Scroll To Top