You are here: Home / Мода / Магазин Sevibaby

Магазин Sevibaby

  София,  бул. Андрей Ляпчев, бл. 261 А   02 48 38 666 / 0889 19 38 66

Магазин Sevibaby

Официален представител на марката за България е БРАДЪРС КОМПАНИ ООД.

Компанията производител на артикулите с марка Sevi baby е създадена през 1991 година. За кратко време марката успява да стане популярна и да се наложи в много страни в света.

В основата на успеха са ценностите, заложени в политиката на фирмата – качество и иновации. За да усъвършенства непрекъснато асортимента и да отговори на потребностите на клиентите компанията отделя специално внимание и инвестиции за производство на иновативни продукти.

Продуктите на Sevi baby не съдържат канцерогенни бои и материали. Всеки продукт се изпраща в лаборатория в Германия за изследване по стандарта OEKO-TEX® Standard 100. Характерно е , че при производството не се използват материали, които могат да причинят възпаления като например никел в циповете и тик- так копчетата.

Продуктите на Sevi baby не се разтягат при пране, тъй като се използват специални платове. Екологичните и качествени бои,използвани за производството също се отчитат като предимство, тъй като поради тази причина продуктите не побеляват от слънце и при пране.

Официален представител на марката за България е БРАДЪРС КОМПАНИ ООД.

Comments are closed.

Scroll To Top