You are here: Home / Магазини / Магазин Lord Kids

Магазин Lord Kids

София, ул.Криволак 17, ет. 3, ап. 15 0888 516 042

Магазин Lord Kids

Още с раждането си са обградени от предмети с образите на Дисни и когато пораснат и могат да избират, те ще бъдат във възторг от срещата си с героите, изпълващи тяхното въображение – принцесите от филмите на Дисни, първокласната състезателна кола – Маккуин Светкавицата, супергероите Спайдермен и Батман, любимката на тийнейджърите Хана Монтана, малкото чаровно котенце Кити, симпатичният Мечо Пух и неговите весели приятели, незабравимите мишлета Мики и Мини Маус….

Вече повече от осемдесет години компанията Дисни е лидер в областта на семейното забавление. От скромното начало като студио за комикси през 1920 година до глобална корпорация днес, Walt Disney предоставя качествени забавления за всеки член от семейството в Америка и по целия свят. Дисниленд, многобройните телевизионни канали, филмите, океанските круизни линии, са част от дейността на корпорацията, но най-големите приходи идват от продуктите, които тя лицензира. По целия свят има над 6 000 лицензианти, произвеждащи в над 40 000 фабрики стоки с образите, създадени от Дисни. Играчки, учебни помагала, предмети за бита, дрехи…

Всичко или почти всичко, което се продава в нормалния свят и е украсено с образите на Дисни подлежи на лиценз.

Когато един производител прецени, че има достатъчно качественно изделие, той кандидатства за лиценз от Дисни. Компанията се запознава на место не само с произвеждания продукт, неговата безопасност и функционалност, а и с начина на производство, отношението на производителя към работниците, безопасните условия на труд, опазването на околната среда.

Чрез строгия контрол през целия процес – от плата до готовото изделие, клиентът има още една гаранция за това, че получава истинска стока и ще бъде удовлетворен от покупката.

От Дисни изключително много държат на доброто си име и прекрасния имидж, който са създали на просперираща, открита и успешна компания. За това само ако са спазени всички условия, продукта се одобрява и той може да бъде пуснат на пазара и брендиран с любимите на децата герои.

Докато завършим колекцията на собствената ни марка – Магазин Lord Kids, ние доставихме детско бельо и облекла от доказани европейски производители, работещи под лиценз на Walt Disney-USA.

Всеки сезон подготвяме за Вас нова богата колекция с модели, цветове и щампи, които коренно се различават от тези, познати на българския пазар.

Каква е ползата от дрехите, лицензирани от Дисни? За родителите – гаранцията че са направили най-добрия избор за своите деца. За децата – радост и самочувствие от близкия допир с любимите герои.

Чрез строгия контрол през целия процес – от плата до готовото изделие, клиентът има още една гаранция за това, че получава истинска стока и ще бъде удовлетворен от покупката.

Comments are closed.

Scroll To Top