You are here: Home / Магазини / Магазин Decorra

Магазин Decorra

         Варна, бул. 8-ми Приморски полк 114 0887 193 608

Магазин Decorra

За много хора Hand Made Интернет магазин www.decorra.eu е просто един от многото магазини за продукти ръчна изработка, но за други това е различният, интересният, предпочитаният, харесваният и препоръчваният Интернет магазин. Онлайн магазинът, в който ще намерите атрактивни бутикови продукти ръчна изработка представени в завършени Hand Made продуктови решения, групирани по тема, елемент, повод, детайл, функционалност, практичност, предназначение, но най-вече направени „Специално за теб!”.

Създадохме собствена продуктова линия, която нарекохме Decorra „Специално за теб!”, резултат от труда на маркетингови специалисти, модни дизайнери и творци. Линията, която ни различава от останалите и отразява нас самите като хора и творци.

Нашата концепция е много проста: Предлагаме само продукти, които ние самите с удоволствие бихме купили, за да ползваме за себе си или да подарим.

Нашата мисия е: Да ви предложим онези ръчно правени продукти, които винаги да ви радват, да ви карат да се чувствате специални и никога да не изпитвате липса на любов.

Hand Made продуктовите решения на Интернет магазин www.decorra.eu задоволяват всякакви изтънчени вкусове и претенции, радват малки и големи, мъже, жени и деца, създават поводи за радост и усещане за красота във всички проявления – играчка, картичка, подарък, украса, декорация, моден аксесоар, картина, кухненски сувенир, бижу или друго креативно решение или творение.

Ние залагаме на своя уникален Decora Style за позициониране на пазара, на своя индивидуален HandMade подход и френдли общуване.

Да бъдем приятели, да бъдем на Ваше разположение, да чуваме шума на въпросите в ушите си, това е нашата успешна комуникационна и пазарна стратегия.

За много хора HandMade Интернет магазин www.decorra.eu е просто един от многото магазини за продукти ръчна изработка, но за други това е различният, интересният, предпочитаният, харесваният и препоръчваният Интернет магазин.

Comments are closed.

Scroll To Top