You are here: Home / Магазини / Магазин – бутик Канделабрум

Магазин – бутик Канделабрум

София, ул.Цар Асен 21

Магазин – бутик Канделабрум

Магазин – бутик Канделабрум започна съществуването си на шега, на 1 април 2009г.Идеята е на собствениците Ивона Стоянова и Георги Антонов – Джорджо.Започнахме с малки бутикови серии по ретро модели от началото на 20 век, спазвайки класическата технология.

Материалите са патиниран и полиран месинг и опалови стъкла в богата гама цветове. Като художници сме провокирани да експериментираме с нетрадиционни материали и форми.Отворени сме към проектиране на нестандартни форми на осветление, както и индивидуални дизайнерски решения. Извършваме консултантска дейност и предлагаме конкретни предложения за всеки клиент.

Разработваме малки серии цветови гами стъкла, също така и ръчно лято стъкло, абажури от керамика и порцелан, хартия, метална мрежа, текстил и др.Екипа с който работим в Канделабрум са художници работещи в различни сфери на изкуството, което допринася за артистичния дух на мястото. Участници в общата идея са млади автори: Йона Наумова, Сандра Наумова, Елеонора Друмева, Калина Чанкова, Надя Текнеджиева, Велика Прахова.

Предлагаме пространство на автори като Люси Чанкова Николай Златанов, Огнян Читаков, Ива Междуречка, и др.

Магазин – бутик  Канделабрум започна съществуването си на шега, на 1 април 2009г.Идеята е на собствениците Ивона Стоянова и Георги Антонов – Джорджо.Започнахме с малки бутикови серии по ретро модели от началото на 20 век, спазвайки класическата технология.

Comments are closed.

Scroll To Top