You are here: Home / Услуги / ЛъкиФит

ЛъкиФит

Банско, ул. Кир Благо Тодев 4 02 8066 178, 0879 111 222

ЛъкиФит

ЛъкиФит е уникална програма за здравословно отслабване без диета и гладуване, организирана под формата на невероятна ваканция. Тя Ви гарантира не само трайно намаляване на теглото, но дава и ценни съвети за постигане на дълготраен ефект. Освен полезна за тялото, тази почивка е и изключително приятна, забавна и разтоварваща.

ЛъкиФит се провежда успешно за 8-ма поредна година в Апартхотел Лъки Банско*****.

Това са 7 и 14-дневни програми, по времето на които се освобождавате от излишните килограми и стреса.

Разчита се на добрата комбинация между чиста и здравословна храна и раздвижване чрез фитнес, разходки сред природата, езда, плуване, водна гимнастика, SPA процедури и масажи.

Хранителният режим е разработен от проф. Божидар Попов, председател на Асоциацията по диететика и здравословно хранене.

Дневният режим е от 1 200 калории. При спазването му участниците намаляват теглото си от 4 до 6% през първата седмица и от 6 до 8% през втората седмица, като целта е да се постигне постепенно, здравословно и трайно отслабване от 20% годишно. По този начин излишните килограми никога не се връщат обратно.

Програмата ЛъкиФит включва: самостоятелно настаняване в Студио Лукс, пълен пансион, лекарски преглед, ежедневни планински преходи в планината, китайска дихателна гимнастика всяка сутрин, комбинирана гимнастика следобед, неограничено ползване на басейн с вградено джакузи и хидроджет, сауни, парни бани, фитнес, конна езда, шапка и тениски с логото на програмата, безплатно пране на дрехите.

В програмите ЛъкиФит+ и Антистрес има допълнително по 3 класически или релаксиращи масажа. В ЛъкиФит Ултра има 3 класически масажа, римски масаж с мед и мляко и козметична терапия за лице.

Предвидени са и много забавления – курсове по народни и модерни танци, екскурзии до най-интересните забележителности в района – уникалната църква в с. Добърско, Рилския манастир, Мелник, Роженския манастир и Рупите.

ЛъкиФит ще Ви помогне с лекота да свалите излишните килограми, да подобрите цялостното състояние на организма си и да се почувствате перфектно в кожата си. Не се колебайте да се насладете на една незабравима ваканция с удивителен ефект.

ЛъкиФит е уникална програма за здравословно отслабване без диета и гладуване, организирана под формата на невероятна ваканция.

Comments are closed.

Scroll To Top