You are here: Home / Туризъм / ЛъкиКидс – летен детски лагер

ЛъкиКидс – летен детски лагер

Банско, ул. Кир Благо Тодев 4 02 8066 178, 0879 111 222

ЛъкиКидс

ЛъкиКидс – забавният детски лагер на английски език в Банско.

Пълноценен престой за обучение и приказни забавления сред природата в условията на сигурност.

Обучение по английски език в приятна и комфортна среда и ежедневни активности в планината – тази възможност предлага международният детски лагер LuckyKids, който се провежда в петзвездния Апартхотел Лъки Банско. Лагерът е предназначен за деца от 5 до 14 години и е аналог на лятното езиково обучение зад граница.

В детския лагер се ползват най-новите методи за езиково обучение. Образователната програма е базирана на проектно обучение като ново направление в световните образователни практики.

Децата са в групи по 10, което позволява да се приложи индивидуален подход в подготовката им. Съотношението деца към възрастни е 5 към 1, което гарантира непрекъснат контрол и грижа за децата. Смените са по 7 или 14 дни. Всички преподаватели са от държави, в които английският е официално говорим – Великобритания и САЩ, а аниматорите са българи или чужденци, които владеят перфектно английски език плюс български.

Залите за обучение са модерни, с интерктивни дъски, лаптопи за всяко дете, както и специален образователен софтуер.

Извън часовете са осигурени много забавления на открито, сред природата. Ежедневната програма включва конна езда, плуване, танци, пейнтбол, колоездене и дори йога. През Лято’16 са планирани нови приключенски и изследователски преходи.

Децата, които идват в лагера за 2-ри път, ползват преференциална цена с 15% отстъпка. Няма доплащания извън пакета – обучението, настаняването, храната, активностите извън и в хотела, трансфера от и до София, застраховката и медицинското обслужване са включени в пакета.

Децата ползват басейн с температура на водата 33 градуса. На разположение са две изцяло оборудвани компютърни зони и безжичен интернет, както и клуб с многобройни игри и забавления. За малчуганите е осигурена 24-часова медицинска грижа, а по време на всички излети и разходки присъства медицинско лице.

Ресторантът към хотела осигурява балансирано хранене, съобразено с изискванията на детския организъм. Пълният пансион включва 5 хранения и трапезна вода.

Превозът до хотела и обратно е с лицензиран транспорт.

ЛъкиКидс – забавният детски лагер на английски език в Банско.

Comments are closed.

Scroll To Top