You are here: Home / Електричество / ЛумиКомп Дизайн ЕООД

ЛумиКомп Дизайн ЕООД

София, бул. Цариградско шосе 7  0887 560 818 / 02 971 83 7

ЛумиКомп Дизайн ЕООД

Фирма ЛумиКомп дизайн ЕООД е създадена през 2004г. като ОЕМ партньор на фирма Space Cannon Vh s.r.l. – Италия за проектиране и прототипиране на светодиодни излъчватели (LED лампи ), DMX управляеми RGB модули, драйвери, захранващи блокове, генератори на ток и всичко, свързано с надеждното функциониране на мощни светодиодни устройства .

Фирма ЛумиКомп дизайн ЕООД проектира и произвежда електроника за високите светодиодни (LED) технологии за водещи фирми от областта в цяла Европа. Всички устройства произведени от фирма ЛумиКомп дизайн ЕООД използват сертифицирани, висококачествени светодиоди, произвеждани от водещи европейски и американски фирми, и са с висока надеждност, високо качество, със 100% изходящ контрол на всяко изделие и 100% гаранция от 4-5 години.

Фирмата работи и по зададени от клиента изисквания и параметри (вкл. с предоставяне на Know-How по специални договорености.)

От 06.2011 – ЛумиКомп дизайн официално подписа с американската фирма CREE споразумение за право на официално използване на запазената търговска марка CREE върху проектираните и произведени от фирма ЛумиКомп дизайн ЕООД светодиодни излъчватели, в качеството си на регионален научно-технологичен консултант за потребителите на светодиоди CREE за проектиране и производство на светодиодни излъчватели, драйвери, токови генератори и захранвания за осветителни модули.

Фирма ЛумиКомп дизайн ЕООД е създадена през 2004г. като ОЕМ партньор на фирма Space Cannon Vh s.r.l. – Италия за проектиране и прототипиране на светодиодни излъчватели

Comments are closed.

Scroll To Top