You are here: Home / Услуги / Лорив

Лорив

Стара Загора,  ул. Св.Княз Борис I 104 042 620 259 / 0887 929 159

Лорив

Лорив е фирма с дългогодишни традиции в сферата на услугите – индивидуално и обществено професионално пране и химическо чистене. Фирмата е успяла да се утвърди на пазара като надежден и коректен партньор на много ресторанти, хотели, корпоративни и индивидуални клиенти на територията на страната и в частност на град Стара Загора.

Фирмата извършва следните услуги – събиране, извозване, изпиране, химическо чистене, сушене и гладене на бельо, работно облекло, одеяла, килими и др.

Бельото се обработва строго индивидуално, съобразено с всички изисквания и норми на РЗИ и законовите изисквания , с препарати на BUFA Германия и професионални стопанства и ателие, оборудвани с машини на водещи производители като – Miele – Германия и Washcator -Electrolux.

Качеството на извършваната услуга е поставено на преден план – фирмата е внедрила система за контрол на качеството , съгласно изискванията на стандартите ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и BS OHSASS 18001:2007.

Лорив разполага с три бази на територията на Стара Загора, едната от които е специализирана за изпиране на болнично бельо. Ателието за химическо чистене предлага услуги за граждани и фирми.

Фирмата разполага със собствен автопарк, с което се гарантира експедитивност и своевременно реагиране на желанието на клиентите. Транспортната услуга е безплатна за клиенти в района на град Стара Загора.

Ние сме утвърдени на пазара с качество,експедитивност и коректност на конкурентни цени.

Лорив е фирма с дългогодишни традиции в сферата на услугите – индивидуално и обществено професионално пране и химическо чистене.

Comments are closed.

Scroll To Top