You are here: Home / Битова техника / Лайт Проект ООД

Лайт Проект ООД

София, Цариградско шосе №91 0889 631 373; 0889 320 126

ЛАЙТ ПРОЕКТ ООД

Лайт Проект ООД е българска търговска фирма с успешен опит в продажбите на продукти на водещи производители на осветителни тела. Фирмата предлага широка гама продукти, предназначени за осветление на офисни и търговски сгради, логистични центрове и технологични паркове. Ние сме ориентирани към професионалните клиенти, нуждаещи се от качествено консултиране и обслужване.

Ние държим на постоянното усъвършенстване. Компанията се старае не просто да следва тенденциите, а да ги предвижда и дори изпреварва.

Марки

ANESTECH, CANDELLUX LIGHTING, НОВОДВОРСКИ, CANYON LED, СИГМА, ЕГЛО, ЛАМКУР, КАНЛУКС

ЛАЙТ ПРОЕКТ ООД предлага широка гама от възможности за аранжиране осветлението за хол, кухня, спалня или баня, но също така за офиси, складови площи, открити пространства, паркове и зелени площи.

Интериорно осветление

Ефективното вътрешно осветление може да превърне обикновеното място в изключително, особено когато се отнася за нашите домове.

LED осветлиние

Осветителните тела с LED предлагат успешни резултати с висока светлинна ефективност, ниска консумация на енергия, дълъг живот, по-добро ниво на светлинния поток, ниска ултравиолетова и инфрачервена радиация, по-висок индекс на цветопредаване, различно цветопредаване.

Външно осветление

Външното осветление е фантастичен начин за добавяне на красота в дома, за увеличаване на общата сигурност на Вашия имот, както и за разкрасяване на Вашите площи.

Офис и магазини

Оптимизирайте осветлението във Вашите офиси и магазини. Подходящите светлини ще заредят с енергия колегите, клиентите и партньорите Ви.

Електрически крушки

Правилният избор на светлоизточник ще доведе до перфектното усещане на светлината. Ще създаде допълнителен уют на Вашето пространство.

Лайт Проект ООД е българска търговска фирма с успешен опит в продажбите на продукти на водещи производители на осветителни тела.


Comments are closed.

Scroll To Top