You are here: Home / Автомобили / Къща за гости Романтика

Къща за гости Романтика

Копривщица, ул. Дончо Ватах войвода 9 0888 655 041

Къща за гости Романтика

Ако търсите топло посрещане и луксозни условия в района на Копривщица, то ние сме Вашите домакини. Правилното място е Къща за гости “РОМАНТИКА”. Тук, за разлика от другите места в Копривщица, ще се срещнете с традиционната архитектура на къщите, но условията са като в най-добрите съвременни луксозни хотели.

Къща за гости “РОМАНТИКА” разполага с 5 двойни стаи. Всяка от стаите е с голяма спалня и самостоятелен санитарен блок с душ-кабина. В стаите има телевизор. Към 4 от стаите има малки тераси с масичка и два стола. За семейства с деца предлагаме и 2 апартамента. Един мансарден е луксозен на приземен етаж. Има голяма спалня и хол с мека мебел, люлеещ се стол и камина. Санитарния блок е голям, а на ваше разположение има и вана.

Цялата къща е с централно отопление и е особено уютно в студените месеци да прекарвате свободното си време в трапезарията пред запалената камина.

За Вашия релакс сме осигурили СПА – зона от най-висок клас. Добре ще бъде да се пораздвижите или направите сериозна тренировка във фитнес центъра ни, където има бягаща пътека, фитнес-тренажор и крос-тренажор.

В малкия двор, зад дебелия зид, е особено приятно в топлите месеци да поседнете на външните маси, като можете да ползвате и външното 8-местно джакузи. Можете да си направите и самостоятелно скара на външното ни барбекю.

Ние сме тук целогодишно и нашия млад, но опитен екип Ви очаква!

Тук, за разлика от другите места в Копривщица, ще се срещнете с традиционната архитектура на къщите, но условията са като в най-добрите съвременни луксозни хотели.

Comments are closed.

Scroll To Top