You are here: Home / Туризъм / Къща за гости Ралица

Къща за гости Ралица

с. Кюлевча 0887 301 721

Къща за гости Ралица

Къща за гости Ралица се намира в с. Кюлевча, на 6 км от Историко-археологически резерват „Мадара”, на 16 км от Исторически резерват Плиска – първата българска столица, Велики Преслав – втората българска столица – на 38 км, на 20 км от гр. Шумен, и 75 км от гр. Варна – морската столица на България.

Предлага чудесни условия за семейна почивка на тихо и уютно място.

Ако искате да се насладите на почивка, изпълнена с уют, тишина и спокойствие, заповядайте в Къща за гости „Ралица”. Къщата е луксозно обзаведена и разполага с три спални, просторен хол с камина и напълно оборудвана кухня. Спалните са с двойни легла, осигурени са още две детски и едно бебешко легло. Дворът е с прекрасно озеленяване – борова гора с беседка, цветни градини и райграс. В южната част е разположен открит басейн, с панорамна гледка към местния язовир.

Екстри:

  1. Открит басейн
  2. Парна душкабина
  3. TV/DVD
  4. Internet
  5. Пещ и барбекю
  6. Гараж за два автомобила

Подходяща е за две или три семейства или малка компания. На гостите се предоставя за ползване цялата къща.

 

Къща за гости „Ралица” се намира в с. Кюлевча, на 6 км от Историко-археологически резерват „Мадара”, на 16 км от Исторически резерват Плиска – първата българска столица, Велики Преслав – втората българска столица – на 38 км, на 20 км от гр. Шумен, и 75 км от гр. Варна – морската столица на България.

Comments are closed.

Scroll To Top