You are here: Home / Туризъм / Къща за гости Кошарица

Къща за гости Кошарица

с. Kошарица 0887 423 606

Къща за гости Кошарица

Къща за гости Кошарица се намира на 3 км от к.к. Слънчев бряг и на 3 км от китното село Кошарица. В самото подножие на Стара планина и с невероятен изглед към морето и планината, далеч е от шумът на колите,далеч от селото и далеч от хорски очи. Град Несебър е на 8 км и там можете да се насладите на старата култура на предците ни. Множенство стари сгради и музеи ще Ви дадат богата информация за живота и миналото на нашата държава. На 15 км от къщата, близо до село Рудник, се намира най-голямата ферма за пауни на Балканския полуостров.

Къщата се състои от два огледални апартамента,с по две спални със 6 легла, тоалетна и баня към всеки апартамент и голяма двойна стая,с тоалетна и баня на първия етаж. Разполага с просторен хол с трапезария за големи компании, с камина за студените зимни вечери. Къщата разполага със локално парно за цялата къща, кабелна телевизия и напълно обзаведена кухня, със всичко необходимо за вашата почивка. Общо са 5 стаи с 14 легла, с възможност за допълнение. В двора е разположен басейн за малки и големи. Разположена е и затворена лятна кухня с барбекю и фурна, и напълно обзавведена със всичко необходимо за вашето пребиваване. В двора има, също парко места за 4 автомобила, много зелени площи и цветя.

Къща за гости Кошарица се намира на 3 км от к.к. Слънчев бряг и на 3 км от китното село Кошарица. В самото подножие на Стара планина и с невероятен изглед към морето и планината, далеч е от шумът на колите,далеч от селото и далеч от хорски очи.

Comments are closed.

Scroll To Top