You are here: Home / Туризъм / Къща за гости Илиян

Къща за гости Илиян

    с. Чифлик  06961 34 23 / 0887 81 66 34

Къща за гости Илиян

Ако искате да избягате от скуката на ежедневието можете да намерите убежище в топлия уют на къща за гости “Илиян”. Непосредствената близост на къщата до брега на река Бели Осъм, засилва чувството за спокойствие и романтика и предлага отлични възможности за риболов, разходки, пикници, барбекю и слънчеви бани през лятото. Двузвездната къща за гости “Илиян” се намира в горната част на село Чифлик и предлага чудесни условия за туризъм и почивка през цялата година.

Триетажната къща за гости “Илиян” разполага с 1 тройна, 1 четворна и 2 двойни стаи. Стаите са топли и уютни и ползват самостоятелни вътрешни санитарни възли с баня. През лятото къщата предлага и бунгало без самостоятелен санитарен възел за четирима. Къщата може да посрещне и предложи своето гостоприемство на 11 гости. За удобство на своите гости къща за гости “Илиян” предлага: Телевизор в къщата, Кухненско оборудване на етажа и в стаите, Хладилник – на всеки етаж от къщата

Курортно селище Чифлик се намира на 800 м надморска височина. Ландшафтът е изключително живописен, с алпийски характер. В региона на селото се намират много природни забележителности и туристически маршрути, които представляват интерес за гостите на къща за гости “Илиян”. Това са:

  • Национален парк “Централен Балкан”
  • Резерват “Козя стена”
  • Местностите – Кашка и Маркова ливада
  • Скален феномен “Ушите”
  • Рогачевите камъни
  • Туристически хижи “Ехо”, “Козя стена” и “Хайдушка песен”
  • Минералните бани в село Чифлик

Ако искате да избягате от скуката на ежедневието можете да намерите убежище в топлия уют на къща за гости “Илиян”. Непосредствената близост на къщата до брега на река Бели Осъм, засилва чувството за спокойствие и романтика и предлага отлични възможности за риболов, разходки, пикници, барбекю и слънчеви бани през лятото.

Comments are closed.

Scroll To Top