You are here: Home / Метали / Кънев Инженеринг ЕООД

Кънев Инженеринг ЕООД

    Чирпан, ул. Янко Кочев 24  0882 293 936 / 0898 732 005

Кънев Инженеринг ЕООД

Кънев инженеринг ЕООД е създадена през 2013г. Фирмата е специализирана в областта на металообработването с предмет на дейност търговия с металорежещи инструменти и смазочно охлаждащи течности. Предлага голяма гама инструменти като свредла, фрези, метчици, плашки, стругарски ножове, сменяеми твърдосплавни пластини, ленти за лентоотрезни машини, държачи и дорници, мерителни инструменти и други.

В областа на охлаждащите течности, фирмата партнира със CIMCOOL. Предлага разнообразие от продукти, съобразно тяхното приложение-водоразтворими продукти за металорещи машини, консерванти, почистващи продукти, специализирани за изтегляне и нарязване на резби, за тръбна и стъкларска промишленост и др. В областа на инструментите, фирмата е дистрибутор на YG-1, ZCC-CT, RONTGEN, TEKNIK и други български и световни производители.

Кънев инженеринг ЕООД е създадена през 2013г. Фирмата е специализирана в областта на металообработването с предмет на дейност търговия с металорежещи инструменти и смазочно охлаждащи течности.

Comments are closed.

Scroll To Top