You are here: Home / Медицина / Кремена Чорбаджийска

Кремена Чорбаджийска

     Русе  0887 96 74 37

Кремена Чорбаджийска

Аз съм, това което искам да виждам в света

По професия съм дипломиран магистър психолог консултант- психотерапевт. След от 1994г до сега 2015 надграждам над образованието си вече 21г трупане на опит и плътно 17г. психотерапия практика се възприемам като първият пластичен хирург на душата, знам че такова понятие няма. Но бих искала да го внедря с цел по- образна представа за това което правя. Може да звучи силно и твърдо, но моето преживяване като мисия и роля е точно такова. Трансформацията на душата от дефицити и травматични преживявания в пълноценен и стойностен живот е точно ментална хирургия, на ниво – Себе си, свтът и другите.

Да откриеш за себе си най – полезния начин да интегрираш смелоста, свободата и успехите в изобилието от умения способности и възможности. Да заявиш себе си , като един пълноценен човек уважаващ и зачитащ Живота, приемайки го с изобилията му и наслаждавайки се на забавни и удовлетворяващи дни.

Моят принос и служене на хората е в областа на психичното здраве, отговорно и професионално с творчество и дисциплина. Умея да вдъхновявам всеки, който е тръгнал по пътя на личностното си израстване и трансформация. В подкрепа съм, когат преодоляват кризи или преподреждат приоритети.

Вдъхновява ме смисълът на Живота. Усвоих стъпките на любовта и стъпките на живота и ги предавам практикувайки. Фасилитирам и подкрепчм през техники и стратегии за справяне с различни личностови разстройства. Клиентите ми търсят личен баланс, мир и хармония между духовнист и практичност.

По професия съм дипломиран магистър психолог консултант- психотерапевт. След от 1994г до сега 2015 надграждам над образованието си вече 21г трупане на опит и плътно 17г. психотерапия практика се възприемам като първият пластичен хирург на душата, знам че такова понятие няма.

Comments are closed.

Scroll To Top