You are here: Home / Туризъм / Крайпътен комплекс Бяла Ряка

Крайпътен комплекс Бяла Ряка

Гюльовца 0888 73 19 13 / 0889 20 77 31

Крайпътен комплекс Бяла Ряка

Крайпътен комплекс Бяла ряка се намира до с. Гюльовца, обл. Бургас, на 15 км. от к.к Сл. бряг и гр. Несебър, в подножието на Стара планина и на 10 км. от морето. Въздуха е букет от планински и морски течения. Прекрасната атмосфера,цветните градини, детския кът, музея с уникати от българския бит и култура, богатата атракционна програма, разнообразната национална и европейска кухня, уютната хотелска част и професионалното обслужване ще допринесат за едно незабравимо преживяване и ще Ви връщат винаги при нас!

Ние пазим духа на България жив!

Крайпътен комплекс Бяла ряка Ви гарантира едно незабравимо изживяване. Комплексът разполага с хотелска част, атракцион на открито за 300 човека с богата фолклорна програма, представление на факир, нестинарски танци, уникален етнографски музей,закрит ресторант с 50 места и богато меню от кулинарни специалитети.

Ние Ви предлагаме невероятно съчетание от море и красива планина! Комплекса е разположен извън населено място, което гарантира спокойствие и дискретност!

Комплекса е подходящ и за сватби, кръщенета и други тържества!

Крайпътен комплекс Бяла ряка се намира до с. Гюльовца, обл. Бургас, на 15 км. от к.к Сл. бряг и гр. Несебър, в подножието на Стара планина и на 10 км. от морето.

Comments are closed.

Scroll To Top