You are here: Home / Мебели / Кохана

Кохана

    София, ул. Голям Братан 20  0897 962 250 / 0899 927 409

Кохана ЕООД

Основана през 1995г, КОХАНА се налага като водещ български производител на бутикови и дизайнерски мебели за домове, офиси, хотели, търговски обекти, ресторанти, държавни институции и медицински центрове. Нашият стремеж е да предоставим на клиентите безкомпромисно качество на изработката и монтажа, плод на дългогодишно познание и опит, висококачествени материали от прецизна селекция и персонално внимание към спецификата на всяко едно интериорно решение. Екипът ни е изграден от висококвалифицирани дизайнери, инженери, специалисти и монтажници и е ориентиран към прецизното изпълнение на всички нива от развитието на проекта, благодарение на нашата гъвкава, изцяло фокусирана върху клиента структура.

Работим с широка гама от материали, използвани в мебелното производство: ПДЧ, MDF, HPL, масивна дървесина, шперплат, стъкло, метал, текстил, кожа, corian, cristalan, hi-macs, kerrock,технически камък и други.

Използваме среден и висок клас продукти на марките: HETTICH, BLUM, GRASS и др.

Това дава възможност за дългогодишна гаранция за експлоатация на крайния продукт.

Нашите монтажници обръщат специално внимание на всеки детайл от проекта с цел перфектен продукт и много доволни клиенти.

Основана през 1995г, КОХАНА се налага като водещ български производител на бутикови и дизайнерски мебели за домове, офиси, хотели, търговски обекти, ресторанти, държавни институции и медицински центрове. Нашият стремеж е да предоставим на клиентите безкомпромисно качество на изработката и монтажа, плод на дългогодишно познание и опит, висококачествени материали от прецизна селекция и персонално внимание към спецификата на всяко едно интериорно решение.

Comments are closed.

Scroll To Top