You are here: Home / Строителство / Коникс Трейд ООД

Коникс Трейд ООД

София, жк. Суха река, ул. Витиня 2Ж  02 945 46 02

Коникс Трейд ООД

КОНИКС ТРЕЙД разработва цялостни решения и продукти за индивидуални проекти и специфични нужди в сферата на строителството от водещи производители и специалисти.

В сферата на индустриалните подове разработваме решения, покриващи широкия диапазон от нужди във всички браншове на леката и тежката промишленост. Също така предлагаме и специални индустриални подови покрития, които се полагат изключително бързо на големи площи и са готови за експлоатация веднага след полагането им.

КОНИКС ТРЕЙД оказва пълна подкрепа на клиентите си при определяне нуждите им. Оразмеряване и проектиране на фугови и безфугови индустриални бетонни настилки, както и конвенционални фугови индустриални подове. Консултиране клиентите при избора им на подходящо индустриално или декоративно подово покритие или настилка, което да отговаря на спецификите при всеки конкретен случай. Контролира и съблюдава спазване на технологията на работа при комплексно изграждане на нови или възстановяване на стари подове. Изработваме и строго индивидуални дизайнерски решения за декоративни подове.

КОНИКС ТРЕЙД е млада бързо развиваща се фирма. Изпълнили сме множество фугови и безфугови индустриални бетонни и полимерни настилки. Досегашната работа из цялата страна и в чужбина показва ,че все повече клиенти са удовлетворени от нашата отдаденост и професионализъм и с увереност ни препоръчват или поверяват изпълнението на нови проекти.

За постигане максимална удовлетвореност на клиентите ни сме комбинирали ангажиране на професионалисти с дългогодишен опит, най – модерните и авангардни технологии и качествени материали при изпълнението на нови и репарирането на стари бетонни подове.

КОНИКС ТРЕЙД оказва пълна подкрепа на клиентите си при определяне нуждите им, а именно:

Индустриални и декоративни подове

 1. Оразмерява и проектира фугови и безфугови индустриални бетонни настилки
 2. Проектира комплексни решения за изграждане на индустриални подове
 3. Консултира клиентите при избора им на подходящо индустриално или декоративно подово покритие или настилка, което да отговаря на спецификите при всеки конкретен случй
 4. Разработва рецептури за бетонни замеси в съответствие със зададени проектни параметри
 5. Контролира и съблюдава спазване на технологията на работа при комплексно изграждане на нови или възстановаване на стари подове
 6. Разработва декоративни подове и дизайн в съответсвие с изискванията на клиета или проекта
 7. Извършва комплексно изпълнение на декоративни подове и пълно съдействие при изпълнение на обекти
 8. Провеждане на тренинги и обучения в спецификите на предлаганите продукти, както и работа с тях

Саниране на бетонни конструкции

 • Обследване на бетонни конструкции
 • Проектиране комплексни решения за саниране на бетонни конструкции
 • Структурно подсилване на съществуващи бетонни конструкции с карбонови полимерни системи
 • Цялостен инженеринг при саниране и структурно подсилване на съществуващи бетонни конструкции с карбонови полимерни системи
 • Консултиране клиентите при избора им на подходящо решение за саниране на бетонни конструкции за всеки конкретен случай
 • Контролира и съблюдава спазване на технологията на работа при саниране и структурно подсилване на бетонни конструкции

КОНИКС ТРЕЙД разработва цялостни решения и продукти за индивидуални проекти и специфични нужди в сферата на строителството от водещи производители и специалисти.

Comments are closed.

Scroll To Top