You are here: Home / Туризъм / Комплекс Вили Петя

Комплекс Вили Петя

Язовир Батак 0887 612 929 / 0887 675 990

Комплекс Вили Петя

Ще останете удивени от прекрасната атмосфера, която създават четирите едноетажни къщи, гледката към водната шир и смехът от механата.

На Ваше разположение са 3 тройни стаи, 2 двойни и един апартамент. Всяка една уютна стая разполага с телевизор, кабелна телевизия, хладилник, локално отопление, собствена баня и тоалетна… и не на последно място тераси с лице към язовира.

Механата е оборудвана с всичко необходимо за да приготвяте храната си или просто да слушате музика и да почивате с питие в ръка.

Ако предпочитате лукса на масивните мебели, то ние Ви предлагаме и двуетажна вила с четири спални. В големият й двор има камина и маса за 10 души.

Ако вали сняг и Вие празнувате, то механата със същият капацитет ще Ви предложи незабравимото усещане на зимните вечери по баташките брегове.

На Ваше разположение са 3 тройни стаи, 2 двойни и един апартамент. Всяка една уютна стая разполага с  телевизор, кабелна телевизия, хладилник,  локално отопление, собствена баня и тоалетна… и не на последно място тераси с лице към язовира.

Comments are closed.

Scroll To Top