You are here: Home / Туризъм / Комплекс Варвара

Комплекс Варвара

   с. Варвара, обл. Пазарджик  0885 635 291

Комплекс Варвара

На 15 км от Пазарджик в посока Велинград, в най-екзотичната част между Средна гора и Родопите, непосредствено до река Елидере, ще откриете уюта и спокойствието на комплекс Варвара.

Намира се на 89.57км от София . За повече информация използвайте бутон Местоположение.

Зимата наближава, а с нея идва и студеното време. Наред със зимните якета, шалове и шапки обаче, има и други начини да се стоплите – с горещ душ или пък вана. По света има места,където вместо във вана с мехурчета, хората се топват в горещ минерален басейн. Дори басейнът да е заобиколен от лед и сняг, температурата в него е достатъчно висока, за да се почувствате така, сякаш сте на брега на лятното море или в собствената си баня. Ето и една от дестинациите за зимна почивка съчетана с топлите минерални води.

На територията на комплекса са разположени къщи приспособени като стаи, ресторант,топли минерални басейни, детска площадка, външен бар, охраняем паркинг.

  • На разположение на гостите са 28 къщи
  • 12 къщи със спалня и допълнителен диван, подходящи за 3 души
  • 2 къщи със спалня за двама
  • 14 къщи, разполагащи със спалня и две допълнителни единични легла
  • 2 апартамента с по две отделни спални

всички къщи са със самостоятелен санитарен възел, баня, климатик и кабелна TV.

– Ресторантът на комплекса е изключително уютен с общ капацитет 150 места. Заведението предлага традиционна българска кухня и освен това изпълнява капризите на своите гости, независимо от националността им.

– В комплекса има 7 басейна с топла минерална вода от известните в цяла България извори в с.Варвара които лекуват заболявания на опорно – двигателния апарат.

Детският басейн е красиво декориран с добре поддържани тревни площи. В непосредствена близост до него са пързалка, люлки, затревени площи, а за сигурността на гостите се грижи професионални спасители.

Забавленията тук са съпътствани от усещането за простор, а въздухът носи полъха на река Елидере, която минава на няколко метра от комплекса.

На 15 км от Пазарджик в посока Велинград, в най-екзотичната част между Средна гора и Родопите, непосредствено до река Елидере, ще откриете уюта и спокойствието на комплекс Варвара.

Comments are closed.

Scroll To Top