You are here: Home / Строителство / Колев 55 ЕООД

Колев 55 ЕООД

Ново село 0888 740 259

Колев 55 ЕООД

КОЛЕВ 55 извършва строителство на сгради, вътрешни ремонти, довършителни дейности.

Фирмата предлага вътрешни и довършителни ремонти, строителство, цялостно строителство, ремонт, вътрешен ремонт, строително-ремонтни услуги, сухо строителство.

КОЛЕВ 55 извършва строителство на сгради, вътрешни ремонти, довършителни дейности.

Comments are closed.

Scroll To Top