You are here: Home / Заведения / Коктейл – бар Амадеус

Коктейл – бар Амадеус

Пловдив, бул. Мария Луиза 6 0887 660 620

Коктейл – бар Амадеус

Коктейл – бар Амадеус се намира в центъра на Пловдив на бул. Мария Луйза № 6. Коктейл – бара разполага с 100 места и прекрасна градина с 60 места.
Дизайнът на коктейл-бара е уникален – дискретни и уютни балдахинови сепарета, лукс, комфорт, елегантна и топла атмосфера, дълбочина и собствен стил.
Уникалният дизайн на заведението, основно ремонтиран през 2012 г., привлича много млади изпълнители, които заснеха при нас и първите си видеоклипове. Заведението предлага своята сцена на млади и вече утвърдени музиканти- поп, джаз и рок са част от стиловете, изпълнявани на живо. Всяка седмица се правят тематични партита.

Нашите клиенти биват посрещнати и изпратени като приятели.
Барът ни е отлично зареден с маркови питиета, голямо разнообразие от коктейли. Държим кафето при нас да е приготвено винаги с много любов.
Ние – екипът на коктейл – бар Амадеус , работим за Вас с любов, с внимание и индивидуален подход.
Тук ще прекарате приятни моменти с любимия човек, със своите приятели или колеги.

Заповядайте!

Коктейл – бар Амадеус се намира в центъра на Пловдив на бул. Мария Луйза № 6.  Коктейл – бара разполага с 100 места и прекрасна градина с 60 места.Дизайнът на коктейл-бара е уникален – дискретни и уютни балдахинови сепарета,  лукс, комфорт, елегантна и топла атмосфера,  дълбочина и собствен стил.

Comments are closed.

Scroll To Top