You are here: Home / Услуги / КМИ ООД

КМИ ООД

             София, ул. Триадица 5Б 0897 937 795 / 02 418 68 22

КМИ ООД

KMI Ltd е създадена в началото на 2008г. от екип опитни финансисти с глобална финансова практика.

KMI Ltd е първата българска компания която предлага професионални аутсорс услуги за управляващи дружества, инвестиционни посредници, хедж фондове и други компании за колективно инвестиране.

През всички тези години, ние се стремим да усъвършенстваме услугите ни, съобразно желанията на клиентите ни и законовите изисквания. Притежаваме нужния опит, за да посрещнем заедно с Вас, всякакви трудности във бизнеса Ви.

Защо да изберете нас:

  • Защото притежаваме дългогодишен опит в счетоводната отчетност
  • Защото сме гъвкави и можем да бъдем полезни за компании от всеки бранш
  • Защото се съобразяваме с желанията на клиентите си
  • Защото предлагаме най-добрите цени

Екип

Ръководният екип на KMI Ltd се състои от хора придобили професионалния си опит, работейки дълги години за водещи финансови компании в Ню Йорк, Амстердам, управлявайки вътрешни активи на финансови институции, както и съветвайки клиенти по сделки за сливания и поглъщания на компании (M&A), откупувания на фирми (LBOs), рекапитализации, проектно финансиране, структурирано финансиране, първично и вторично емитиране на акции.

Иво Марчоков, CFA

Основател, Управляващ партньор

Иво Марчоков е основател и управляващ партньор на KMI Ltd, както и съдружник в УД Аврора Кепитъл АД. През периода 2003 – 2009 Иво Марчоков е заемал позициите на Ръководител отдел Управление на риска и инвестиционен консултант в УД Карол Капитал Мениджмънт ЕАД и в последствие в УД Аврора Капитал АД. Иво Марчоков има богата експертиза в разработването и имплементирането на методологии за управление на риска, софтуерни решения за управление и оптимизация на инвестиционни портфейли, както и богат опит в моделирането на сценарии за оценка на компании. Иво Марчоков има отлична експертиза в следните програмни езици: Visual Basic, C# and Matlab.

Иво Марчоков също е заемал позицията на Account Manager за TMF Fund Administrators B.V. в офисите им в Ротердам и София.

От 2008г. Иво Марчоков е пълноправен член на международната CFA асоциация, както и лицензиран инвестиционен консултант от Комисията за финансов надзор. Иво Марчоков има бакалавърска степен по Международни икономически отношения и бакалавърска степен по Счетоводство от Университета за национално и световно стопанство, София.

KMI Ltd е създадена в началото на 2008г. от екип опитни финансисти с глобална финансова практика.

Comments are closed.

Scroll To Top