You are here: Home / Услуги / Клуб по спортни танци Брилянт

Клуб по спортни танци Брилянт

    София, ж.к. Фондови жилища 21-Г  0889 600 942

Клуб по спортни танци Брилянт

В тази страна от нашия свят ще Ви разведем из школите към клуб по спортни танци Брилянт София. Пътуването ни ще започне от двете школи, които се помещават в централната зала на клуб по спортни танци Брилянт София, а именно в читалище Веда:

Brilliant Juniors – това е школата за деца. В нея обучаваме деца, юноши и младежи в изкуството на танците. Малките брилянти, както ги наричаме, се научават да танцуват латиноамерикански, стандартни, латино танци, хип-хоп, модерни и популярни танци.

И

Brilliant Social – това е школата за възрастни. В нея вече порасналите деца, които са се впуснали в живота с пълни сили, се научават не просто да се разтоварват от стреса, но и да се забавляват в ритъма на латиноамериканските, стандартните, латино танците, основните български хора и гръцките танци. В тази школа намират място хора, които желаят да танцуват за удоволствие, разпускане от натовареното си ежедневие и високо социално майсторство в изкуството на танците

Ще продължи през школата Dancing Time, която се намира в квартал Младост 4 в София. По-подробна информация за различните особености на тази земя от света на клуб по спортни танци Брилянт може да откриете на интернет адрес: www.dancingtimebg.com.

И надяваме се няма да завърши с школата ни Brilliant Nadejda. В нея развиват танцовите си умения малките брилянти от квартал Надежда. Те, също като Brilliant Juniors, се научават да танцуват латиноамерикански, стандартни, латино танци, хип-хоп, модерни и популярни танци.

В тази страна от нашия свят ще Ви разведем из школите към клуб по спортни танци Брилянт София.

Comments are closed.

Scroll To Top