You are here: Home / Услуги / Клуб по спортни и модерни танци Дежа Вю

Клуб по спортни и модерни танци Дежа Вю

   Благоевград  0878 927 966

Клуб по спортни и модерни танци Дежа Вю

Клуб по спортни танци Благоевград е създаден 2009г. под ръководството на г-жа Десислава Камчева и има за цел да обучава и развива танцови двойки и формаций в областа на спортните танци. Ежегодно в школите се обучават деца от различни възрастови групи. Заниманията се провеждат в детски градини, училища а седалището и основно тренировъчен процес протича в Младежки дом Благоевград.

През 2010г. Клубът откри филиал и в гр.Кюстендил НЧ Братство 1869. Спортни двойки и формаций ежегодно взимат участия по национални, международни формати и печелят призови места и награди.

През 2010г. клубът за първи път беше домакин на Открит Турнир по спортни танци към Българската Федерация по спортни танци.

В него взеха участие над 50 танцови двойки от страната.

Ежегодно в Благоевград и Кюстендил се провежда под ръководството на г-жа Десислава Камчева детски танцови турнири по спортни танци и фестивал на танцовото изкуство.

През 2014 г. Клубът се увеличи с още една танцова формация за модерни и хип хоп танци под ръководството на г-ца Ани Хачатрян.

Клуб по спортни танци Благоевград е създаден 2009г. под ръководството на г-жа Десислава Камчева и има за цел да обучава и развива танцови двойки и формаций в областа на спортните танци.

Comments are closed.

Scroll To Top