You are here: Home / Медицина / Клиника MEDICARE

Клиника MEDICARE

кк. Слънчев бряг, Хотел Пауталия 0888 293 869 / 055 442 121

Клиника MEDICARE

Клиника MEDiCARE – к.к. Слънчев бряг е основана като модерена медицинска практика. Тя е основана с идеята да представи съвременни и иновативни решения при третиране на здравословните проблеми. Друга основна задача на центъра е и качественото обслужване на пациентите, нуждаещи се от спешна лекарска помощ. За целта има на разположение лекарски екип за посещения по домовете, организиран транспорт, медицинска лаборатория и рентген, консултация със специалисти.

Клиниката е разположена в партерно помещение на площ от 100 м2 в хотел Пауталия в непосредствена близост до гр. Несебър. Към центъра принадлежи и аптека, което предполага цялостен затворен цикъл на обслужване на нашите клиенти.

Клиника MEDiCARE разполага с кабинет по Обща медицина и Амбулатория, Консулативнo-терaпeвтичен кабинет по кожни и вeнeрически проблеми.

Клиника MEDiCARE – к.к. Слънчев бряг е основана като модерена медицинска практика. Тя е основана с идеята да представи съвременни и иновативни решения при третиране на здравословните проблеми.

Comments are closed.

Scroll To Top