You are here: Home / Услуги / Класик 2000 ООД

Класик 2000 ООД

Видин, ул. Рибарска 10, ет. 2  0888 32 41 50 / 0889 69 77 00

Класик 2000 ООД

Класик 2000 ООД е българска компания, работеща в областта на международната и националната транспортна, специализирана в превоз на дрехи на закачалки – пълни карго товари и групирани пратки. Ние предоставяме на нашите партньори висококачествени услуги и експресни доставки. За тази цел, компанията разполага с разнообразен автопарк, състоящ се от 22 тежкотоварни превозни средства.

Редовната поддръжка на флота е гаранция за качество, и по време доставките. Всички превозни средства имат застраховка съгласно Международната конвенция CMR (ЧМР) и отговарят на стандартите Euro 5 против вредни емисии. Всяко едно е оборудвано със система за сателитно проследяване, което осигурява пълен контрол и възможност за проследяване на товарите.

Класик 2000 ООД работи успешно с водещи компании в транспортната логистика, както и с агенции на корабоплаването.

От основаването си компанията расте продължително, въпреки икономическата криза през последните години. Това доказва, че е приета правилна политика на развитие и гъвкав работен процес.

Класик 2000 ООД има за цел успешно да си сътрудничат и да се създаде дългосрочни партньорства с производители и търговци на едро стоки, които търсят нови възможности за развитие. Освен това, ние разчитаме на взаимния професионализъм и доверие.

Класик 2000 ООД е българска компания, работеща в областта на международната и националната транспортна, специализирана в превоз на дрехи на закачалки – пълни карго товари и групирани пратки.

Comments are closed.

Scroll To Top