You are here: Home / Суровини / КИМ ПЛАСТ ООД

КИМ ПЛАСТ ООД

    Велико Търново, ул. Мармарлийска 6  0885 350 923

КИМ ПЛАСТ ООД

Фирма КИМ ПЛАСТ ООД е българска частна компания, създадена през 1996 година в град Велико Търново, специализирана в производството на пластмасови изделия. Фирмата разполага с 1000 кв. м. производствена площ, квалифициран персонал, качествен контрол, техническо съдействие и модерно оборудване. Днес ние сме един доставчик на цялостни решения за опаковане – от избора на подходяща форма, дизайн и изработване на матрицата, до производство на крайния продукт.

От създаването на фирмата, ние следваме едно предизвикателство – да бъдем все по-добри в удоволетворяването на нуждите на нашите клиенти. Прецизните машини за шприцване ENGEL и ARBURG ни позволяват да регулираме оптималните параметри за постигане на най – високо качество на продуктите. Фирмата е внедрила и сертифицирала своят производствен процес и мениджмънт на управление на качеството по международния стандарт ISO 9001 – 2008. Също така разполагаме с два стругови центри с CPU, които ни помагат при изработването на инструменталната екипировка.

Струговите центри са едно отделно перо във фирмата чрез които се изработват различни стругови детайли. (прилагам снимки, и само да вмъкна че към дадения момент струговите детайли и пластмасовите изделия се изравняват като приход във фирмата. С това искам да кажа, че бизнеса ни се разделя на две пластмасови и стругови детайли, и двете с голяма важност) Фирмата е специализирана в производството на пластмасови капачки за бутилки за вода – 19 литра. Сертифицирали сме капачката и тя отговаря на всички изисквания на Европейският съюз за изделие годно за допир с хранителни продукти.

Ние в КИМ ПЛАСТ ООД отчитаме на първо място качеството, ефективността, удовлетворението на клиента и най – много на опазването на околната среда.

Фирма КИМ ПЛАСТ ООД е българска частна компания, създадена през 1996 година в град Велико Търново, специализирана в производството на пластмасови изделия.

Comments are closed.

Scroll To Top