You are here: Home / Мебели / Йордан Мишев АД

Йордан Мишев АД

  Ямбол, ул. Ормана 76  046 66 40 44 / 089 988 63 66

Производство с европейско качество на: стъклопакетна дограма; интериорни врати; корпусни и тапицирани мебели.

„Йордан Мишев” АД е предприятие с разностранна дейност – производство на стъклопакетна дограма, интериорни врати, корпусни и тапицирани мебели.

Комбинацията от 40 години традиции в проектирането и производството, съчетана с използуваните висококачествени материали – български и вносни, и наскоро въведената Система за Управление на Качеството (СУК) по ISO 9001:2000, гарантират на нашите клиенти, че изделията отговарят на всички съвременни изисквания за дизайн, качество и ергономичност.


Всичко това е съчетано с разумни цени и гъвкава пазарна политика. Наши клиенти използват услугите ни за обзавеждане на хотели, офиси, административни сгради и др.

Мебели

Фирмата предлага тапицирани и корпусни мебели. Моделите са със съвременен дизайн, подчинени са на основните ергономични изисквания и следват новите световни тенденции в бранша.

Материалите вложени в тях са български и вносни, с най-добро качество от най-добрите производители. Новите и съвременни машини които фирмата придоби, участвувайки в проект по праграма ФАР, позволяват изключително прецизна обработка на детайлите, а това е предпоставка за високото качество на цялото изделие.

Освен серииното производство, нашите отлични дизайнери и специалисти могат да предложат индивидуални разработки по желание на клиента. По този начин можем да предложим индивидуално решение, подчинено на конкретните дадености и изисквания на нашите клиенти.

Йордан Мишев АД е предприятие с разностранна дейност – производство на стъклопакетна дограма, интериорни врати, корпусни и тапицирани мебели.

Comments are closed.

Scroll To Top