You are here: Home / Услуги / Иси Wedding

Иси Wedding

     Перник, ул. Любен Каравелов 8  0896 620 325 / 0896 620 324

Иси Wedding

Щом имаш очи, които се смеят и
Сърце, което обича, значи – имаш всичко!

Отваряйки нашия профил Вие вече сте стигнали до момента, в който сте открили своята желана половинка и сте готови заедно да градите общото си бъдеще. Първото Ви съвместно празненство е Вашата сватба. Тържество, за което ние от дълги години събираме опита и използваме въображението си, за да го превърнем в най-бляскавото и вълнуващо събитие до този момент в живота Ви.

Това Сме Ние

България е единствената страна в Европа запазила първоначалното си име. През хиляда и триста годишната си история по тези земи, българският народ е приемал и опознавал традициите на десетките народи, с които е имал досег и ги е претворявал през собствения си мироглед. Съвременната българска сватба е уникална съвкупност от най-актуалните световни сватбени тенденции и от нашите вековни национални традиции. ИСИ wedding е сватбена агенция създадена през 2003 год., която през всичките години на своята дейност успешно съчетава ТРАДИЦИЯ И СЪВРЕМЕННОСТ. Това е и мотото на фирмата ни.

Агенцията предлага пълно организиране на сватбени, семейни, фирмени и частни партита, коктейли и тържества. Музикално оформление, видео и фото заснемане, професионално озвучаване и осветление, кетъринг, празнични торти, декорация на ресторанти и зали, тоалети, аксесоари, артистистични програми и пироефекти.

Отваряйки нашия профил Вие вече сте стигнали до момента, в който сте открили своята желана половинка и сте готови заедно да градите общото си бъдеще.

Comments are closed.

Scroll To Top