You are here: Home / Мода / Ино стил ЕООД

Ино стил ЕООД

Варна, улица Радост 3Б 0887 574 536

Ино стил ЕООД

Фирма Ино е създадена през 1998 година с основна дейност производство на плетени детски и бебешки дрехи. Нашата фирма има дългогодишен опит в изработването на плетени дрехи, разполагаме с едни от най-новите поколения машини, както и с добре обучен персонал. Всичко това допринася за високото качество на нашите продукти. Нашите дрехи са изработени предимно от памук, акрил и вълна в различни комбинации, и работим само с прежда от най-добрите европейски фабрики.

Предлагаме на Вашето внимание огромен брой от най-различни плетени изделия. В нашите магазини можете да намерите: пелени, комплекти за изписване, пуловери и жилетки в различни разцветки и модели. Ние предлагаме дрехи за новородени бебета и деца до 14 годишна възраст.

Освен плетени детски дрехи можете да намерите и плетени дрехи за дами като пуловери, жилетки, болера и пончота. Фирма Ино има и опит в изработването на ученически уноформи. Повече от 30 училища на територията на страната носят униформи изработени от нас. Ако сме Ви заинтригували, заповядайте в нашите магазини в град Варна на улица Радост 3Б или на булевард Княз Борис I 43Б!

Фирма Ино е създадена през 1998 година с основна дейност производство на плетени детски и бебешки дрехи.

Comments are closed.

Scroll To Top