You are here: Home / Строителство / Имоти Престиж

Имоти Престиж

    София, ул. Омая № 17, бл. Б  0888 927 103 / 02 4 818 344

Имоти Престиж

Инвестирането, проучването, проектирането, изпълнението и продажбата на апартаменти в София е основен предмет на дейност на строително дружество ВАЛКО. Дружеството изпълнява и всички видове строително-монтажни работи: фасадни топлоизолации, гипсокартон и гипсови шпакловки, минерални мазилки, ВиК и ЕЛ.инсталации. Чрез реализацията на построеното дружеството осъществява затворен цикъл от дейности.

Имоти престиж прави за Вас модерни и функционални, конфортни и висококачествени жилища, магазини, ателиета и офиси, защото използва съвременно технологично оборудване, материали с високо качество. Работи с кадри, които са професионалисти в бранша. Дружеството разработва проектите с голяма прецизност, оригиналност и естетика. Ние се съобразяваме с желанията и изискванията на нашите клиенти и затова индивидуалността е отличителна черта на построените от нас недвижими имоти.

Според нас използването на най-съвременни технологии и материали е важна предпоставка за качествено изпълнение във всички фази на строителния процес:проектиране-довършителни работи-обзавеждане. Дружеството разполага със собствен инвентар, транспортна и строителна техника, с висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит: архитекти, проектанти, строителни инженери, технически ръководители, екипи за груб строеж и довършителни работи.

Всички те са изключителни професионалисти в строителството на апартаменти в София, защото ние мислим, че трудовият ресурс е основен фактор за качествено изпълнение на възложените поръчки! ВАЛКО работи само и единствено с доказани марки, създава за своите клиенти надеждни и сигурни места за труд и бизнес и ДОМОВЕ с функционалност и уют!

Инвестирането, проучването, проектирането, изпълнението и продажбата на апартаменти в София е основен предмет на дейност на строително дружество ВАЛКО.

Comments are closed.

Scroll To Top