You are here: Home / Строителство / Иззида ЕООД

Иззида ЕООД

  Бургас, ул. Асен Златаров 21  0898 606 487 / 056 821 558

Иззида ЕООД

Иззида ЕООД беше създадена с много ентусиазъм като еднолична фирма под името ЕТ„Иридон” през 1990 година с основна дейност довършителни и ремонтни работи в строителството.

Фирмата се развиваше успешно благодарение на екипа от мениджъри и специалисти с високи професионални качества и опит, които спечелиха доверие и уважение. Съществен принос в развитието на фирмата има и подкрепата на нашите клиенти, партньори и приятели.

Разширявайки дейността си, няколко години по-късно фирмата се преобразува в дружество с ограничена отговорност „Иридон” ЕООД като включи в дейността си инвестиране, проектиране и строителство на нови сгради, и покупко-продажба на недвижими имоти.

В град Бургас имаме построени следните обекти: ЖСК ул.”Ивайло” 53 с РЗП 4200 кв.м; ЖСК ул”Иван Вазов”77 с РЗП 2000кв.м;ЖСК ул.”Димитър Благоев” 26/28 с РЗП 3000 кв.м; ЖСК ул.”Ал.Стамболийски” 78 с РЗП 1750кв.м; реконструкция на книжарница ” ХЕЛИКОН” и други.По черноморието имаме изпълнени обекти в гр.Черноморец, вилно селище Червенка, Созопол, Приморско, с.Лозенец, Сл.бряг, Св.Влас, с.Тънково,Сарафово,с.Маленово,Несебър и други.

През 2004, фирмата бе преименувана в „Иззида” ЕООД. Вече 22 години фирмата инвестира и изпълнява проекти свързани с проектиране, строителство, ремонти, довършителни работи, обзавеждане,вътрешен интериор, покупка и продажба на недвижими имоти.

Изпълнените от нас проекти отговарят на европейските стандарти и ние сме горди, че привлякохме като клиенти и инвеститори граждани на Англия, Дания, Испания, Русия.Участвали сме в изграждането на голям курортен комплекс върху 50дка в гр. Свети Влас на брега на морето, с инвеститор “Идън Девелъпментс”АД и подобен комплекс в с.Каблешково с инвеститор “Найт Интернешънъл” ООД.В момента сме изпълнител и инвеститор на сграда със смесено предназначение на брега на морето в Черноморец.

Това ни радва, но също така то е сериозно предизвикателство при разработването и изграждането на всеки следващ обект.Пътят, който извървяхме през тази 22 години за да се утвърдим в бранша беше дълъг и труден. В същото време това ни дава сили да се изправим пред предизвикателствата на повече мащабни проекти, тъй като сме готови за новите реалности като членове на Европейския Съюз.

Иззида ЕООД беше създадена с много ентусиазъм като еднолична фирма под името ЕТ„Иридон” през 1990 година с основна дейност довършителни и ремонтни работи в строителството.

Comments are closed.

Scroll To Top