You are here: Home / Магазини / Зоомагазин Panda Zoo

Зоомагазин Panda Zoo

   Велико Търново, ул. Христо Донев 10А  0882 400 112 / 0885 490 147

Зоомагазин Panda Zoo

Зоомагазин Panda Zoo e създаден през 2010г. и се намира на оживено място в най-големия жилищен квартал на Велико Търново Бузлуджа. Разполагайки с голямо разнообразие на храни и аксесоари за домашни любимци, ние разбираме, че Вашият домашен любимец е нещо повече от животно, той е част от семейството.

Екипът на Panda Zoo се старае да осигури индивидуално отношение и подход към всеки наш клиент. Това, с което особено се гордеем, е специално разработената ни програма за редовни клиенти, които имат възможност да получат атрактивни отстъпки и подаръци. Подбрали сме внимателно и грижливо нашата богата селекция от продукти с единственото желание – да покрием възможно най-пълноценно нуждите на Вашите домашни любимци.

При нас можете да намерите добре познатите Ви марки висококачествени продукти като Royal Canin, ProPlan, Whiskas, Pedigree, Cat Chow, Camon, Versele-Laga, Padovan, и др. Предлагаме както по-луксозни стоки и аксесоари, така и продукти на по-достъпни цени и отлично качество.

Екипът на Panda Zoo се старае да осигури индивидуално отношение и подход към всеки наш клиент. Това, с което особено се гордеем, е специално разработената ни програма за редовни клиенти, които имат възможност да получат атрактивни отстъпки и подаръци.

Comments are closed.

Scroll To Top