You are here: Home / Услуги / Здравословно хранене body’s food

Здравословно хранене body’s food

София, жк. Обеля, ул. 3 № 7a 0877 010 439

Body’s food

Приятната обстановка и антиките събирани с много любов и желание от собствениците са очарованието на ресторанта. Живейте в стила на времето си. Хранете се за удоволствие на сетивата. Празнувайте, където ще ви глезят максимално. Точно това е възможно без грам усилие в ресторант-градина “Шараните”. Вашият кулинарен избор може да направите от богатото меню, характерно с изисканите си рибни деликатеси, великолепни салати, традиционна българска и европейска кухня. Заведението, разполагащо с 108 места, е подходящо място за вашите срещи с приятели, романтика, бизнес срещи, семейни срещи, гледане на мач, сватби, коктейли, чествания, частни партита, тържества, банкети, коктейли , фирмени празници или просто обяд и вечеря за двама! В ресторанта ще откриете и прекрасна лятна градина, превръщаща мястото в истински оазис през горещите летни вечери. А ако желаете можете сами да изберете шаран, дори да го уловите в нашия шадраван , а ние ще го приготвим по рецепта избрана от вас.

На телефон 0896266401 можете да се свържете с Николай Костадинов – Майстор на спорта и балкански шампион, който да изготви вашия индивидуален хранителен режим по който ние да ви приготвяме всекидневното меню.

Резервации. Посрещане на входа на заведението. Добро място за групи. Добро място за деца. Храна за вкъщи. Доставка. Кетъринг. Сервитьори и Места на открито.

Минималната сума на поръчките е 13,00 лв.

Приятната обстановка и антиките събирани с много любов и желание от собствениците са очарованието на ресторанта.

Comments are closed.

Scroll To Top