You are here: Home / Услуги / Зала 1

Зала 1

София, бул. Дондуков 11 0878 737 805

Зала 1

Спомням си, когато видях това място за първи път, потънало в прах, с продънен под…

Казах си „Искам да направя от него едно светло и красиво място, където хората да могат да правят неща, в които наистина вярват и искат.” Невъзможно беше да създам това място без подкрепата на много хора, които вярваха така силно, както и аз. Невъзможно е само с едно усилие да се постигне това, ето защо впрегнах усилията на тези много хора, които бяха до мен и ми казваха „Струва си да продължаваш.”

Както във всяка история и в моята има лоши герои, но както във всяка история доброто побеждава…така се случи и в моята. Срещнах се с хора, които ми показаха, че законът е създаден, за да защитава истината. А когато можеш да гледаш всеки в очите, винаги виждаш истината.

От онези дни помня едно, изтървано между другото, изречение, което по-късно ме накара да повдигна планина, ако мога така да се изразя: „Няма да печелим ние – но няма да печелиш и ти!” Доста мислих …не знаех откъде да започна и тогава започнах Едно по Едно.
Когато правиш нещата Едно по Едно, те стават подредени, смислени и ясни.
Изминало е много време, откакто това място беше прашна и мръсна дупка. Много хора сбъднаха своите мечти именно тук в –Зала Едно. Има още много път пред мен…и толкова много мечти които да сбъдна.

Аз съм Георги Мичев и продължавам да преследвам мечтите си. Една по Една.

Срещнах се с хора, които ми показаха, че законът е създаден, за да защитава истината. А когато можеш да гледаш всеки в очите, винаги виждаш истината.

Comments are closed.

Scroll To Top