You are here: Home / Услуги / ЕТ Сливница – Методи Зарков

ЕТ Сливница – Методи Зарков

    Сливница, ул. Петко Славейков №2  0885 54 50 49 / 0898 57 95 72

Собственик: Методи Зарков

На 19 февруари 1979 година започва да се развива като каменоделец. По същото време е майстор-строител – зидаро-мазач, куфражист, облицовчик на къщи, стълби, тераси. Занимава се и с облицовка и направа на камини, барбекюта, барплотове.

През 1989 година става арандатор към ДПУ Васил Левски. През 1993 година създава собствена фирма, която съществува и до днес.

През 2009 година се присъединява към Задругата на каменоделците и получава майсторско звание.

През 1993 година се създава фирма ЕТ Сливница –Методи Зарков със седалище град Сливница. Фирмата се занимава с проектиране, изработване и монтаж на надгробни паметници, възпоменателни плочи и урни от естествен камък – мрамор, гранит, варовик. Разполага с модерна и съвременна техника за работа – механичен гравир (CNC), голяма машина за рязане и кантоване,както и за полиране на мрамор и гранит, режещ плотер и други. Фирмата изпълнява поръчки в цялата страна, както и в чужбина.

Разполага със собствен каталог, с богат набор от разнообразни шрифтове и орнаменти, както и многообразние от модели. Фирмата изпълнява и поръчки по желание, модел и идея на клиента. Предлага и допълнителна аранжировка на гробните площи – оформяне на гробното място, подпълване с пръст и мозайка, покривни плочи, облицовки, бордюри, пътеки и настилки, вази, фенери, пейки, маси, огради и други – от мрамор, гранит, варовик, дърво и метал. Реставрира, ремонтира и освежава стари или повредени паметни плочи, снимки и надпис.

Освен качествената изработка на възпменателни плочи фирмата предлага многообразие от услуги за бита. Проектира, изработва и монтира – камини, барбекюта, барплотове за кухня, баня, заведения, облицовки на подове и фасади ма сгради, подпрозорачни, чешми, фонтани, кашпи, беседки, огради, тераси, парапети – от мрамор, гранит, варовик, терпентин, дърво, метал и други. Фирмата предлага и барелефи за екстериора и интериора на вашия дом. Държим на точност, коректност. Качествено и в срок изпълняваме поетите ангажименти.

На 19 февруари 1979 година започва да се развива като каменоделец. По същото време е майстор-строител – зидаро-мазач, куфражист, облицовчик на къщи, стълби, тераси. Занимава се и с облицовка и направа на камини, барбекюта, барплотове.

Comments are closed.

Scroll To Top