You are here: Home / Суровини / ЕТ АТИ – Закар Долмаджян

ЕТ АТИ – Закар Долмаджян

с. Скутаре, обл.Пловдив 0899 955 668 / 032 667 228

ЕТ АТИ – Закар Долмаджян

ЕТ АТИ е основана през 1989г. от сем. Долмаджян и още тогава се позиционира на пазара за сладолед като производител на висококачествен продукт – вкусна и устойчива вафла и този успех продължава и до днес. Фирмата съчетава по перфектен начин традиции и иновации в сферата на производството на вафлени и захарни фунийки за сладолед. Усъвършенстваната семейна рецепта за хрупкава и вкусна вафла в съчетание с най-модерни италиански и немски технологии, допринасят за това фирмата да стане лидер на националния пазар.

Качеството за нас е глобална концепция: изборът на първокачествени материали, внимателното опаковане, сигурността на машините, изборът на нашите партньори за логистика. Всички дейности са свързани и основани на един принцип – да се избира най-доброто, за да се постигне максимално качество на нашите продукти.

Същевременно се добавят нови модели фунийки, които позволяват различна дозировка на сладоледа и по-голямо задоволяване на изискванията на клиентите.

Усъвършенстваната семейна рецепта за хрупкава и вкусна вафла в съчетание с най-модерни италиански и немски технологии, допринасят за това фирмата да стане лидер на националния пазар.

Comments are closed.

Scroll To Top